Red Dead Redemption 2

17 oktober 2018 | door Game Experience

Ruim 2 jaar geleden kwam de eerste trailer uit van RDR2, ongeveer een jaar later kwam de tweede officiële trailer uit en 8 maanden geleden de derde. Ook zijn er verschillende gameplay trailers gepubliceerd. Door al deze trailers hebben we al een hele lange tijd hoge verwachtingen van het spel. Maar of deze verwachtingen uit gaan komen? daar komen we snel genoeg achter.

Zie alle drie de trailers hier:

Dialoog

De primaire verhaallijn van RDR2 bestaat alleen al uit zo’n 2000 pagina’s. Met alle dialogen van missies die hieromheen speelbaar zijn zou een papierstapel van 2,5 meter hoog opgestapeld kunnen worden. Rockstar heeft 1200 acteurs gebruikt om alle bewegingen van de personages in RDR2 te voorzien van beweging. Van deze 1200 acteurs hebben er 700 de dialogen ingesproken. Er zitten in RDR2 een totaal van 300.000 animaties en 500.000 dialogen. RDR2 bevat zo’n 60 uur aan gameplay. Deze 60 uur was eerst 65 uur maar Rockstar heeft dit ingekort omdat sommige missies niet voor genoeg actie zorgde of teveel op elkaar leken.

Verhaal

RDR2 speelt zich af in Amerika in het jaar 1899. Je speelt als het personage Arthur Morgan en je bent lid van de Van der Linde gang. Deze bende wordt in meerdere staten gezocht en daarom zijn ze altijd onderweg. Rockstar wilt Arthur Morgan aanvoelen als een echt persoon. Om dit te volbrengen zijn er meerdere aspecten waaronder zijn baard groeit naarmate je langer speelt en je zo nu en dan ook een bad moet nemen na een lange dag jagen. Ook moet je opletten welke kleding je draagt bij welke temperatuur. Zo heeft dikke kleding op een warme dag effect op prestaties van Arthur Morgan. Je moet ook opletten dat je niet teveel eet, hierdoor gaan je prestatie ook achteruit.

Release datum

26 oktober 2018 is de officiële release datum van RDR2. De game komt deze datum uit voor PS4 en Xbox One. Of RDR2 ook uitkomt voor de pc is nog niet bekend.

 

Hulp nodig? Chat met ons
Game-Experience