Spray Pay – Geld lenen kost Geld

SprayPay – Gespreid betalen

Betaal jouw Game PC in maximaal 36 termijnen met de betaalmogelijkheid SprayPay.

Algemene Voorwaarden

Lees HIER de algemene voorwaarden van SprayPay

Veel gestelde vragen

Hoe betaal ik met SprayPay?
Wanneer je jouw Game PC wilt afrekenen, kies bij betaalmogelijkheden dan voor de optie “SprayPay – Gespreid betalen”.

Wanneer kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?
Wanneer je in Nederland woont, en in bezit bent van een Nederlandse bankrekening. Dan kan je betalen met SprayPay. SprayPay verstrekt kredieten vanaf een aankoopbedrag van €250,- tot €3500,-.

Hoe wordt mijn aanvraag goedgekeurd? 
Om de aanvraag te controleren, worden een aantal vragen gesteld over je financiële situatie. Vervolgens checkt SprayPay bij het BKR of je nog andere financiële verplichtingen hebt. Op basis hiervan wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd. Mocht je aanvraag worden afgekeurd, kun je altijd SprayPay om de reden hiervan navragen.

Hoe hoog is de rente die ik moet betalen?
SprayPay werkt met een rente van 11,9% van het aankoopbedrag op basis van 36 maanden.

Wat als ik mijn bestelling wil retourneren of annuleren?
Je kunt je bestelling uiteraard retourneren of annuleren. Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Dan ben je SprayPay dus niets meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Kan ik tussentijds extra of volledig aflossen?
Je kunt altijd boetevrij extra of volledig aflossen.

Heeft dit invloed op mijn BKR-registratie?
Als je altijd op tijd betaalt, heeft dit geen invloed op je BKR-registratie. Als je meer dan twee maanden achterloopt met betalen, is SprayPay verplicht dit te melden bij het BKR. Dit kan dus gevolgen hebben voor andere leningen of abonnementen. SprayPay heeft het recht om de aangekochte producten op te eisen bij achterstallige betaling.

Is SprayPay betrouwbaar?
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft een vergunning afgegeven aan SprayPay, met deze vergunning hebben zij toestemming om kredieten te verlenen. Om de veiligheid te waarborgen, wordt je geïdentificeerd met behulp van iDin. In het betaaloverzicht vind je jouw persoonlijke gegevens, het maandbedrag en de data van afschrijving. Controleer deze gegevens goed.

Hulp nodig? Chat met ons
Game-Experience