Je game pc zelf samenstellen

Game pc samenstellen configuratorBij Game-Experience kun je helemaal zelf jouw game pc samenstellen. Helemaal op maat, zoals jij het wilt.

Game PC Samenstellen

Op de website vind je verschillende voor geconfigureerde game pc’s. Deze zijn speciaal samengesteld om bepaalde games goed te kunnen bespelen. Deze configuraties kun je zelf van top tot teen aanpassen. Een andere behuizing voor een andere look, een andere processor voor nog meer rekenkracht of een andere videokaart voor nog meer grafische performance. en nog veel meer andere opties.

Welke onderdelen moet ik kiezen

• Bedenk vooraf welke games jij wil gaan spelen. Misschien lastig te bepalen, maar bedenk ook over wat je in de toekomst misschien wilt gaan spelen.
  • Wanneer je weet welke games je wilt kunnen spelen. Bekijk dan wat de systeemvereisten zijn voor dit spel. Zoek dan naar de “recommended system requirements” ofwel Aanbevolen systeemvereisten. Dit zijn de systeemeisen die je nodig hebt om het spel goed te kunnen spelen. Bekijk hier de systeemeisen van verschillende spellen.
    • Als je onder deze systeemeisen kan het zijn dat je het spel minder goed of helemaal niet kan bespelen.
    • Boven deze systeemeisen zit zal je het spel in nog hogere kwaliteit kunnen spelen.
    • Ook wanneer je boven de systeemeisen zit van het spel dat je wilt gaan spelen kan je ook andere spellen spelen die misschien meer eisen stellen om het spel te kunnen spelen.
  • Kies in de basis altijd de game pc die het dichtst bij jouw gewenste systeemeisen zitten. Dan is de kans op configuratiefouten het kleinst.
  • LED-Strips, RGB-Ventilatoren of aangepaste kabels. is niet nodig om je game pc sneller te maken. Dit is alleen voor het uiterlijk van de computer.
  • Waterkoeling is ervoor om de hoofdonderdelen van de computer extra goed te koelen. De prestaties van deze onderdelen zullen er op vooruit gaan. Je kunt ervoor kiezen om alleen je CPU (Processor) te koelen met waterkoeling. Of om de CPU (Processor) en GPU (Videokaart) te koelen. Deze kun je vinden in de configurator. LETOP! Videokaart koeling kan alleen vannaf een nVidia GeForce GTX 1070 of hoger. Processor waterkoeling kan in elke configuratie met een Intel Core i3 of hoger
  • Bij twijfel neem altijd contact met ons op. Wij willen jou heel graag helpen om de beste keuze te maken.

Vind je niet wat je zoekt?

Zoek je iets speciaals, Iets wat niemand heeft. En het staat niet op Game-Experience.nl. Neem contact met ons op. Dan gaan we samen met jou een ultra custom game pc samenstellen.

Een game pc speciaal voor jou

Elke echte Game-Experience wordt speciaal voor jou gebouwd! Daarom wordt er bij elke Game-Experience een certificaat van echtheid meegeleverd. Het bewijs dat jij wel een echte game pc in je bezit hebt.

Bestel hier jouw nieuwe Game-Experience