Geven jullie game demonstraties?

Bij Game-Experience geven we graag game demonstraties om je te laten zien hoe mooi een echte Game Experience wel niet is!

Demonstraties in onze showroom

In onze showroom staan een drietal game computers volledig klaar. Inclusief gaming Scherm, headset, toetsenbord en muis om misschien jouw nieuwe Game Experience uit te testen. Binnen onze openingstijden kun je altijd langskomen voor gratis demonstraties. Maar nog beter, ga zelf eens een potje gamen en bekijk de verschillen tussen de game pc’s. Dan kunnen we samen met jou kijken welke game pc het beste bij jou past.

Heb je al een nieuwe Game-Experience game pc op het oog? Neem contact met ons op en maak een afspraak. dan zorgen wij ervoor dat de door jou samengestelde PC of Laptop klaarstaat om uit te proberen in de showroom.

Game-Experience Showroom voor een demonstratie