Hell Let Loose komt in 2019 met Early Access

5 december 2018 | door Game Experience

Wat is Hell Let Loose

Hell Let Loose is een realistische multiplayer first person shooter die afspeelt in de tweede wereldoorlog. Het draait vooral om teamwerk en communicatie terwijl spelers samen spelen voor de overwinning.

Hoe groot zijn de gevechten

Hell Let Loose brengt realistische 1:1 schaal mappen. Deze mappen zijn gereconstrueerd van archiefreferentiemateriaal en satelliet foto’s van beroemde tweede wereldoorlog slagvelden.

Hoe speelt een game zich af

In elke game is het slagveld verdeeld in meerdere grote sectoren die veroverd kunnen worden. Om deze sectoren te veroveren moeten spelers strategisch nadenken over hun speelwijze.

Door middel van het veroveren van sectoren en andere middelen krijgen spelers toegang tot munitie, brandstof en mankracht. Hiermee kunnen de spelers onder andere versterking inroepen of blokkades opzetten voor de vijand.

Als wat kan je spelen

Hell Let Loose brengt maar liefst 13 verschillende rollen uit waarmee je kan spelen. Enkele van deze rollen zijn: infantry, recon, officer, machine gunner, medic en engineer. Elke rol voegt op zijn eigen manier toe aan het slagveld en daarom is het essentieel om te kiezen voor de juiste rol. Zo kan je als medic je medespelers terugbrengen naar het slagveld, geef je dekking aan je medespelers als machine gunner of help de voertuigen door te spelen als engineer.

Waarom Early Access

Hell Let Loose wil met een Early Access vooral in contact komen met de community. Ze zullen constant de game blijven updaten van feedback van de spelers. Hieronder valt het balanceren van de game, het oplossen en repareren van bugs, het toevoegen van nieuwe content aan de game en nog meer.

Hell Let Loose komt in 2019 met een Early Access.

Hulp nodig? Chat met ons
Game-Experience