Game PC Kopen

Wil jij een Game PC Kopen? Game-Experience is de website voor het zelf samenstellen van jouw Game PC. Bekijk onze Game PC’s en pas hem helemaal aan.

Nieuwe Game PC

Game-Experience heeft een aantal voor geconfigureerde Game PC’s waaruit jij kan kiezen. Elke Game PC heeft een andere samenstelling. Welke kies jij?

Zelf samenstellen

Weet jij precies wat voor Game PC jij wilt. Selecteer een Game PC die jou het meest aanspreekt of bij je past. En pas deze helemaal aan naar al jouw wensen.

Hulp bij samenstellen

Kom je er zelf niet helemaal uit met het kiezen van een Game PC? Geen probleem! Game-Experience helpt jou graag met het adviseren van een PC die bij jou past.

Selecteer een Game PC

Het samenstellen van een Game PC is belangrijk. Niet iedere game werkt op alle hardware. Hiervoor is het erg belangrijk dat er een goede keuze gemaakt wordt. Selecteer een Game PC die jij graag zou willen en pas deze helemaal aan.

Welke Game PC past het beste bij mij?

Doe de test

De test

Game-experience is er om jou te helpen! Vul “De test” in en dan zullen wij jou een persoonlijk passend advies geven.

Elke test wordt door een van onze medewerkers beantwoord. We doen ons best om jouw test zo snel mogelijk te beantwoorden.

Zelf Samenstellen

Bij Game-Experience zijn er verschillende Game PC’s door ons samengesteld. Dat wil niet zeggen dat je deze configuratie moet nemen. Je kunt elk onderdeel vervangen voor een ander, sneller of betere versie dan het standaard aangeboden onderdeel. Het is natuurlijk ook mogelijk om een minder goed onderdeel te kiezen.

Videokaart

Het belangrijkste voor het game, de videokaart. Elke game vereist andere videokaart prestaties. Bekijk goed welke games jij wilt spelen. Kies aan de hand van deze informatie de videokaart die het best bij jou past.

Processor

De processor is het brein van jouw Game PC. Hoe krachtiger processor de sneller kan de computer de berekeningen doen. Voor elke Game PC is er een processor. Welke bij jou past hangt af van de games.

SSD

Met een”Snelle” Game PC is belangrijk dat de games mooi en vloeiend zijn. Geen FPS drops en andere Lagg. Een SSD gaat daar niet bij helpen. Wel zorgt het ervoor dat jouw Game PC en de games sneller opstart.

Behuizing

De ultime gaming look? of een “gewone” behuizing. Voor elke gamer en elk budget is er een passende behuizing. De behuizing bepaald de voor het grootste gedeelte de uitstraling van jouw Game PC.

Game Specs

Als je opzoek bent naar een nieuwe Game PC is het belangrijk dat je weet wat je wilt gaan gamen. Als je zomaar een game pc kiest kan het zijn dat jouw favoriete game er niet goed of helemaal niet op gesleepd kan worden.

Kijk bij de Systeemeisen van de games wat er minimaal aanwezig moet zijn voor het bespelen van deze game.

Echter raden wij aan om voor de Aanbevolen(Recomended) systeemvereisten gaan. Dan weet je zeker dat jouw game vloeiend op middel/hoge instellingen gespeeld kan worden

Check de systeemeisen van jouw favoriete game

check het hier

Game PC’s gratis uittesten?


Plan een game-experience bij ons in

Game PC Upgraden

Ben jij nou niet opzoek naar een nieuwe Game PC, maar wil je jouw huidige Game PC door ons laten upgraden? Neem dan contact met ons op, dan zullen we samen bespreken wat de beste opties voor jou kunnen zijn. Geheel vrijblijvend en met duidelijke afspraken.

Hulp nodig? Chat met ons
Game-Experience