Fortnite Season 7 (Battle Royale)

7 december 2018 | door Game Experience

Vanaf 6 december is er een nieuw seizoen van Fortnite begonnen. Fortnite zit inmiddels al weer op Season 7. In dit artikel bespreken we een aantal nieuwe onderdelen.

New Skins (Nieuwe outfits)

Met de Battle Pass zijn er 7 nieuwe outfits toegevoegd aan de game. Hieronder hebben we een Normale meid die naarmate je meer speelt er uit komt te zien als een kat, een Normale Jongen die ook veranderd naarmate je meer speelt, een vijandelijke kerstman , een snowboardster, een Yeti, een meid in een pyjama en een IJskoning die veranderd naarmate je meer speelt.

Map Changes (Map aanpassingen)

Met de nieuwe update is de map van Fortnite ook weer veranderd. Er is een groot sneeuw bio toegevoegd. In dit nieuwe sneeuw bio zijn er 3 plaatsen bij gekomen: Polar Peak, Frosty Flights en Happy Hamlet. Bij de plek Frosty Flights bevinden zich ook de nieuwe vliegtuigen.

X-4 Stormwing Plane (Battle Royale)

Er zijn met de nieuwe update van Fortnite vliegtuigen toegevoegd. Je kan er met maar liefst 5 personen in, 1 piloot en 4 passagiers.

Wraps (Battle Royale)

Je hebt vanaf nu ook de mogelijkheid om jouw wapens of voertuigen te voorzien van andere kleuren. Dit kan door verschillende Wraps toe te voegen. Je kan deze wraps vrij spelen in de Battle Pass.

Creative (Nieuwe modus)

Creative is een nieuwe speelmodus waarin spelers hun eigen ideeën waar kunnen maken. In de nieuwe modus is het mogelijk om zelf jouw Fortnite map te maken.

Verder zijn er nog een aantal kleine aanpassingen.

Wil je meer informatie lezen over het nieuwe seizoen van Fortnite, kijk dan op de officiële website van Fortnite Epic Games.

Hulp nodig? Chat met ons
Game-Experience