Fortnite Season 6 (Battle Royale)

2 oktober 2018 | door Game Experience

Vanaf 27 september is het nieuwe seizoen van Fortnite is weer begonnen. Fortnite zit inmiddels al weer op Season 6. In dit artikel bespreken we een aantal nieuwe onderdelen.

New Skins (Nieuwe outfits)

Met de Battle Pass zijn er 7 nieuwe outfits toegevoegd aan de game. Hieronder hebben we een Boerin die naarmate je meer speelt er anders uit komt te zien, een DJ, een man op een Llama, Roodkapje, een Heks, een vrouw met een pompoen hoofd en een Weerwolf die ook naarmate je meer speelt er anders uit komt te zien.

Map Changes (Map aanpassingen)

Er zijn meerdere aanpassingen gedaan aan de map in Season 6. De eerste aanpassing bevind zich bij Loot Lake. Bij Loot Lake is het huis die zich eerder in het midden van het meer bevond, in de lucht gaan zweven. Het huis wordt in de lucht gehouden door de mysterieuze kubus van vorig seizoen. Om het huis bevindt zich een ‘zone’ waarin je omhoog kan vliegen naar het huis.

De tweede aanpassing bevind zich onder Wailing Woods. Hier is onder de grond een enorme bunker toegevoegd. Je kan bij deze bunker komen door de grond onder het doolhof weg te hakken. De laatste aanpassing aan de map bevind zich bij Haunted Hills. Hier is op de heuvel die naast Haunted Hills ligt een kasteel toegevoegd. Dit nieuwe kasteel heet het ‘Haunted Castle’.

Pets (Huisdieren)

In het nieuwe seizoen kun je nu ook meerdere huisdieren hebben. Je kan deze huisdieren vrijspelen door omhoog te levelen in de Battle Pass. Er bevinden zich totaal 7 huisdieren in de Battle Pass waaronder 3 honden, 3 draken en een kameleon. De huisdieren werken hetzelfde als andere Back Blings.

Shadow Stones (Schaduw Stenen)

Deze nieuwe stenen zijn op verschillende plekken rond om de map te vinden. Als je er eenmaal eentje gebruikt wordt je onzichtbaar en kan je zelfs door muren heen.

Verder zijn er nog een aantal kleine aanpassingen.

Wil je meer informatie lezen over het nieuwe seizoen van Fortnite, kijk dan op de officiële website van Fortnite Epic Games.

Hulp nodig? Chat met ons
Game-Experience