Fortnite Battle Royale update v7.30

31 januari 2019 | door Game Experience

Fortnite heeft op 29 januari update v7.30 uitgebracht. Met de update zijn er enkele nieuwe aspecten toegevoegd.

Chiller Grenade

Deze nieuwe granaat zorgt ervoor dat vijanden, teamgenoten en voertuigen ijzige voeten of wielen krijgen. Hierdoor krijgen ze minder controle over de bewegingen die ze maken. De granaten komen voor in de common variant en kunnen worden gevonden in floor loot en vending machines. Spelers kunnen maximaal zes Chiller Grenades meenemen.

Limited Time Mode

De Solid Gold modus is weer terug in Fortnite. In deze modus zijn alleen de wapens beschikbaar die een legendary variant hebben.

Weapons Vault

Met de update worden er flink wat wapens naar de Vault verplaatst. Dit maal worden de Bolt-action Sniper Rifle, Burst Rifle, Heavy Shotgun en SMG naar de Vault verplaatst. Deze wapens zullen tijdelijk niet gebruikt kunnen worden.
Maar er keert ook een wapen terug uit de Vault, namelijk de Suppressed SMG. Het wapen kan nu worden gevonden in drie verschillende varianten: common, uncommon en rare.

Verdere aanpassingen

Het aantal materialen dat je krijgt uit chests, floor loot en supply drops is verhoogd van 20 naar 30. Het is vanaf nu ook mogelijk om met een controller Fortnite Mobile te spelen.

Wil je meer informatie lezen over de nieuwe update van Fortnite, kijk dan op de officiële website van Fortnite Epic Games.

Hulp nodig? Chat met ons
Game-Experience