Fortnite Battle Royale update v7.20

16 januari 2019 | door Game Experience

Fortnite heeft op 15 januarie update v7.20 uitgebracht. Met de update zijn er enkele nieuwe aspecten toegevoegd.

Scoped Revolver

Deze nieuwe revolver beschikt over een sniper scope waardoor het makkelijker is om tegenstanders op langere afstand te raken. De Scoped Revolver is te vinden in floor loot, chests, supply drops en vending machines. De revolver is er in de epic en legendary variant.

Glider Redeploy Item

In oktober 2018 werd de Glider Redeploy feature geïntroduceerd. Er waren destijds verschillende meningen over. Er komt nu een aangepaste versie van de Glider Redeploy in de vorm van een item. Het nieuwe item gaat Gliders heten en het neemt een plaats in je inventory in beslag. Het item komt voor in de rare variant en kan tien keer worden gebruikt voordat het automatisch uit je inventory verdwijnt.

Creative

Voor de creative modus van Fortnite is er een nieuw thema gekomen. Dit thema, genaamd Farmstead, heeft te maken met het platteland.

Verdere aanpassingen

Er zijn daarnaast nog veel aanpassingen gedaan aan verschillende wapens in Fortnite. De Minigun is minder sterk gemaakt, er kunnen maximaal zes Small Shields worden meegenomen in plaats van 10, er zullen vaker Traps, Cozy Campfires en Launch Pads worden gevonden uit floor loot en Llamas en er komt een nieuwe toevoeging die ervoor zorgt dat wanneer een muur voor 70% in de grond zit er een extra gratis muur bovenop wordt gebouwd.

Wil je meer informatie lezen over de nieuwe update van Fortnite, kijk dan op de officiële website van Fortnite Epic Games.

Hulp nodig? Chat met ons
Game-Experience