Fortnite Battle Royale update v6.20 (Fortnitemares)

24 oktober 2018 | door Game Experience

Epic games heeft de nieuwe update bekend gemaakt. Ook is er op de website het Fortnitemares evenement bekend gemaakt, dit evenement draait volledig om Halloween.

Battle Royale

In de trailer is te zien hoe er nieuwe monster worden getoond. Deze monster heten ‘kubus monsters’ en ze komen tevoorschijn bij de plekken die de kubus heeft achtergelaten.

Er zijn 2 nieuwe wapens toegevoegd aan de game om deze monsters te verslaan. De 2 nieuwe wapens zijn de Six Shooter-revolver en de Fiend Hunter-kruisboog.

Met het Fortnitemares evenement is er ook een nieuwe outfit toegevoegd aan de game. Deze outfit heet de ‘Deadfire Outfit’ en is gebaseerd op een cowboy. De nieuwe outfit is speciaal omdat de outfit veranderd naarmate je een match speelt. De outfit veranderd aan de hand van de tijd die je overleefd in de match een hoeveel kills je krijgt.

Er zijn ook nieuwe challenges uitgekomen met het nieuwe Fortnitemares evenement. Door het voltooien van deze challenges krijg je toegang tot meer cosmetische items. Als je de laatste set van challenges voltooid krijg je de ‘Dark Engine glider’.

Playground (Battle Royale)

Met de update zijn er enkele veranderingen gemaakt aan de Playground modus in Fortnite. Eén van deze veranderingen is dat er een nieuw piraten ‘minigame’ is toegevoegd samen met andere leuke toevoegingen.

Meer informatie is te vinden op de website van www.Epicgames.com.

Hulp nodig? Chat met ons
Game-Experience