Fortnite Battle Royale update v6.02

10 oktober 2018 | door Game Experience

Fortnite heeft versie 6.02 van Fortnite Battle Royale uitgebracht. met deze nieuwe update zijn enkele nieuwe aspecten toegevoegd.

Quad Rocket Launcher (vier raketten werper)

Dit nieuwe wapen schiet maar liefts 4 raketten snel achter elkaar. Het wapen komt voor in de Epische en legendarische versie en is te vinden in kisten, Supply Drops en Vending Machines.

 

Disco Domination

In deze nieuwe tijdelijke modus moeten 2 teams van elk 50 spelers proberen zoveel mogelijke punten veroveren. Je kan deze punten veroveren door te dansen, met hoe meer spelers je danst des te sneller je het punt veroverd. Alle spelers zijn onsterfelijk in deze nieuwe modus.

 

 

Skull Trooper Styles

Met de update zijn er ook 2 nieuwe skins uitgekomen in de shop. Eén van deze skins is de welbekende ‘Skull Trooper’ skin. Deze skin was afgelopen jaar met Halloween uitgekomen en was heel bijzonder omdat weinig mensen de skin destijds hadden gehaald. De skin is weer te halen in de shop voor 1500 V-bucks samen met de vrouwelijke versie de ‘Skull Ranger’  van deze skin die 1200 V-bucks kost. Er zijn ook een pickaxe en een glider uitgebracht die bij de 2 skins horen.

Meer informatie is te vinden op de website van Epicgames.

Hulp nodig? Chat met ons
Game-Experience