Fortnite Battle Royale content update v7.20

23 januari 2019 | door Game Experience

Fortnite heeft op 22 januarie content update v7.20 uitgebracht. Met de update zijn er enkele nieuwe aspecten toegevoegd aan de game.

Sneaky Snowman

Als je de Sneaky Snowman vermomming draagt zie je eruit als een sneeuwman en, belangrijker, heb je ook wat extra shield. Als je de Sneaky Snowman draagt is het niet mogelijk om te schieten of te bouwen. De Sneaky Snowman komt voor in de common variant en is te vinden in Floor Loot, Chests en Supply Llamas.

The Block

Met de update is er ook een nieuwe community creation voor The Block. Dit maal is het een piramide met allemaal verrassingen binnenin.

Sniper Shootout

In deze modus kunnen spelers alleen gebruik maken van wapens met een vizier. Hieronder vallen de Sniper Rifles en de Scoped Pistol. Het is niet mogelijk om medespelers in de Down But Not Out State te reviven.

Verdere aanpassingen

Met de update zijn er enkele items verplaatst naar de Vault. deze items zijn de Quad Rocket Launcher, Port-A-Fortress en de Grappler. Verder zijn de drop rates van small en large shields met elkaar verwisseld en spawnen voertuigen minder vaak.

Wil je meer informatie lezen over de nieuwe update van Fortnite, kijk dan op de officiële website van Fortnite Epic Games.

Hulp nodig? Chat met ons
Game-Experience