CS:GO krijgt gratis versie voor spelen tegen bots

1 september 2018 | door Game Experience

Valve de uitgever van Counter-Strike: Global Offensive heeft de gratis versie uitgebracht op Steam. De gratis versie is enkel offline speelbaar, waarbij computers/bots de tegenstanders zijn. Bovendien biedt de game de optie om met andere mensen mee te kijken.

De aankondiging van de Counter-Strike: Global Offensive Free Edition is terug te vinden in de patch notes van de meest recente update van de online shooter. Direct na de aankondiging was de gratis versie beschikbaar via Steam. Met deze gratis edition is het mogelijk om tegen bots te oefenen en kan er gratis worden meegekeken naar matches via GOTV. De game is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux.

Opvallend is wel dat er een offline versie komt van de game aangezien het een online teambased-shooter is. De game is al sinds 2012 op de markt en komt nu ineens met een free edition. De Free Edition is dan ook echt een oefen modus voor het offline spelen tegen bots. Hiermee kunnen spelers wel oefenen en de game ervaren zonder dat ze het spel hoeven te kopen.

Wellicht zit de grotere meerwaarde toch in de GOTV, de optie om mee te kijken met matches van anderen. Het is wellicht geen toeval nu FACEIT 2018 bijna van start gaat en deze free edition uit is gekomen.

Voor de volledige versie van CS:GO vraagt valve €12,49, voor de meeste shooters en andere games is dit niet veel geld.

Bekijk hier onze andere nieuws berichten.

 

Hulp nodig? Chat met ons
Game-Experience