Call of Duty Black Ops 4 verdient 500 miljoen dollar in eerste weekend

19 oktober 2018 | door Game Experience

In de eerste drie dagen sinds release heeft Call of Duty Black Ops 4 wereldwijd al meer dan 500 miljoen dollar verdient.

In het openingsweekend van de game werd er al meer dan een half miljard dollar verdient. Daarnaast onthult Activision Blizzard dat er meer spelers zijn dan in dezelfde levenscyclus van Call of Duty WWII en Call of Duty Black Ops 3.

“Black Ops 4 is als een blockbuster begonnen”, aldus Rob Kostich van Activision. “We hebben meer spelers en speeluren dan voorgaande jaren en de hoeveelheid kijkers op Twitch zet een nieuwe standaard en toont hoe leuk Blackout is om te spelen en te kijken.”

Ontwikkelaar Treyarch laat weten dat later vandaag een flinke update voor de game uitkomt. Niet alleen moet deze update diverse gameplayelementen aanpassen (al is nog niet bekend wat precies). De update luidt ook het eerste Double XP weekend in van de game. Tijdens dit weekend kunnen spelers in de multiplayermodus twee keer zoveel XP verdienen. Het is niet bekend of dit ook geldt voor Blackout. In de Zombies-modus kunnen spelers dubbel zoveel Nebulium Plasma verdienen.

Hulp nodig? Chat met ons
Game-Experience