Call of Duty Black Ops 4 release

12 oktober 2018 | door Game Experience

Vandaag is wereldwijd de officiële release van Call of Duty Black Ops 4. De release geldt voor alle 3 de versies van het spel, de Standaard versie, de Digital Deluxe versie en de Digital Deluxe Enhanced versie.

Blackout (Battle Royale)

Met de officiële release zijn alle modus te spelen waaronder Singleplayer, Multiplayer en zombies. De modus waar alleen iedereen weken op heeft zitten wachten is de Blackout modus. Deze nieuwe Blackout modus is Treyarch’s versie van een Battle Royale modus.

Algemene Informatie

De hele game is ongeveer 55 GB om te downloaden maar is al speelbaar bij 30% (16-20 GB afhankelijk van jouw platform). (een volledige download is nodig voor het spelen van Multiplayer, Zombies en Specialist Headquarters). Pre-loaden was al mogelijk vanaf 9 oktober voor PC en 10 oktober voor PS4 en Xbox One.

Call of Duty Black Ops 4 is dit jaar voor de PC te halen in 3 verschillende versies op www.blizzard.com. De Standaard versie bedraagt €59,99, de Digital Deluxe versie bedraagt €99,99 en de Digital Deluxe Enhanced versie bedraagt €129,99.

 

Hulp nodig? Chat met ons
Game-Experience